top of page

Stichting Herstelcirkel in de wijk werkt samen met:

 

NEO

NEO Huisartsenzorg is ontstaan uit LHV-Huisartsenkring Nijmegen e.o., zorggroep STIELO en Coöperatie Integrale Huisartsenzorg Nijmegen e.o. (CIHN). De regionale huisartsenorganisatie voor Nijmegen en omgeving stelt goede eerstelijns patiëntenzorg voorop, met aandacht voor multidisciplinariteit en innovatie.


Onze Huisartsen

Onze Huisartsen (regio Arnhem) is een faciliterende en ondersteunende organisatie van, voor en door aangesloten huisartsen. Ruim tweehonderd huisartsen zijn werkzaam in het gebied tussen Zetten en Doesburg en tussen Bemmel en Lobith.

 

Gemeente Nijmegen

Streeft naar gezondheid en welzijn van kwetsbare burgers met een wijkgerichte aanpak. Investeert in ontmoeten, verbinden en preventie, zodat de zorgconsumptie afneemt. Als partner van Herstelcirkel Psychische Kracht investeert de gemeente in het sociale domein.

 

Radboudumc

Staat voor goede, toegankelijke persoonsgerichte zorg, dichtbij huis en doelmatig. In een duurzame samenwerking met netwerkpartners: de afdelingsdisciplines in de eerste lijn en de specialistische partners in het ziekenhuis. Is vaste onderzoekspartner van Herstelcirkel.

Menzis

Hanteert een totaalopvatting over positieve gezondheid. Ieder mens versterken in zijn leefkracht – zo is de belofte aan de leden. Menzis werkt aan het verzekeren van kwalitatief goede zorg en het versterken van de leefkracht.

                                                                                                                               Terug

NEO.jpg
LogoNijmegen.png
Radboudumc-logo.png
Menzis-logo.jpg
bottom of page