top of page

Covid-19 houdt ons voorlopig thuis en op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Dat maakt het lastig om nieuwe Herstelcirkels te starten.

Inmiddels weten we dat vooral mensen met overgewicht en/of een onderliggende chronische aandoening tot de risicogroepen behoren. Juist zij hebben nu behoefte aan goede begeleiding om beter te gaan eten, meer te bewegen en/of te kunnen ontspannen.

Online
Daarom hebben we een volwaardige variant van Herstelcirkel ontwikkeld voor mensen met diabetes type 2, die hun aandoening willen keren. Het betreft een traject van een jaar waarin je vooral via tablet of computer contact hebt met je mededeelnemers en (op 2 meter afstand) met je Leefkrachtcoach.

Een groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers, afkomstig uit één wijk of dorp. Er zijn een-op-een activiteiten mogelijk die buiten plaats vinden, met minimaal twee meter afstand tot elkaar. Daartoe behoren de eerste kennismaking met de coach, en later in het jaar wandel- en fietscoaching naar keuze. 

Interesse?
Herstelcirkel is er klaar voor om in de regio's Twente, Achterhoek, Arnhem, Gelderse Vallei en Nijmegen meer Herstelcirkels Online te starten. Heeft u als behandelaar of toekomstig deelnemer interesse? Aarzel niet, mail ons.

                                                                                                                               Terug

bottom of page